بکاپ گیری وب سایت در وردپرس
این امکان وجود دارد که وبسایتها به هر دلیلی دچار مشکل شده و تمامی اطلاعاتشان از بین برود. بکاپ گرفتن از سایت یا تهیه نسخه پشتیبان هیچوقت برای کاربران جذاب نبوده است و معمولاً بکاپ گیری را فراموش میکنند. تصور کنید وبسایت شما به ویروس آلوده شده یا این که تحت حمله هکرها قرار گیرد. یا این که ارائه کننده خدمات میزبانی وبسایت شما با مشکل روبرو شود و همه فایلها و اطلاعات پایگاه دادههای شما از بین برود. یا این که حتی ممکن است که خودتان یا ادمین وبسایت یکی از فایلها را به اشتباه پاک کند و وبسایت شما از کار بیافتد.
پس سعی کنید به طور مستمر از سایت خود، Backup بگیرید تا با مشکلاتی از این قبیل مواجه نشوید و در صورت بروز مشکل، نسخه پشتیبان را بازیابی کنید و از همان نقطه کارتان را دوباره از سر بگیرید.
برای بکاپ گرفتن در وردپرس و بازگردانی بک آپ وردپرس در هاست بصورت کلی باید مراحل زیر رو طی کنید که عبارتند از:
ابتدا باید از کلیه فایلها و پوشههای وردپرس که در public_html قرار داره یک فایل فشرده ZIP. تهیه کنید.
سپس وارد phpmyadmin هاست شده و از دیتابیس وردپرس یک نسخه خروجی با استفاده از بخش Export تهیه کنید.
در این دو مرحله حالا ما دو فایل با فرمت zip. و sql. داریم که به ترتیب مربوط به فایلهای وردپرس و دیتابیس وردپرس هستند. حالا برای اینکه بتونیم از این نسخه بک آپ استفاده کنیم یا به اصطلاح اقدام به بازگردانی فایل بک آپ در وردپرس بکنیم، باید مراحل زیر را طی کنیم.
ابتدا فایل zip. را در همون مسیر public_html هاست فعلی یا هاست جدید آپلود کنید.
سپس یک دیتابیس جدید با همان اطلاعات دیتابیس قبلی ایجاد کنید(همچنین میتونید اطلاعات دیتابیس را با نام، نام کاربری و رمز جدید بسازید).
وارد phpmyadmin هاست شده و با استفاده از بخش Import فایل sql. را در دیتابیسی که ساختید، درون ریزی کنید.
در نهایت اگر اطلاعات دیتابیس با دیتابیس قبلی متفاوت است، وارد صفحه ویرایش فایل wp-config.php شده و اطلاعات دیتابیس جدید را با اطلاعات دیتابیس قبلی جایگزین کنید.
سئوکار حرفه ای:مهندس مهدی مژدهی